Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

28-и януари е най-щастливият ден на 2021 г: късметът се утроява, а как да се възползваме от това

отпечатай новината

24.01.2021 15:45 | Видян 1501 пъти

28-и януари е най-щастливият ден на 2021 г: късметът се утроява, а как да се възползваме от това

Внимание! Внимание! Започва седмицата на големия късмет, предупреждават американските астролози. Три дни преди и три дни след 28 януари, когато имаме пълнолуние в Лъв, късметът ни се утроява заради срещата на Слънцето с Юпитер. Най-много шанс се дава на родените в тези дни и на зодията Водолей - те са на трон според езика на астрологията, но и на всички останали.
Изобщо, наричат 28-и януари Деня на чудесата.
Как да се възползваме от него - това е днешният ни лайфхак.
От гледна точка на парите, на 28 януари има тираж на тотото, а в рамките на следващите 3 дни идва още един - в неделя, в последния ден на януари. Денят е успешен за сделки от всякакъв вид и характер, за споразумения и победи на всяко възможно поле на реализация. Давайте старт на важни за вас проекти, бъдете смели и усетете своя полет. Потърсете артистично изразяване, пробвайте нещо ново и вълнуващо. Проведете оня отдавна отлаган разговор. Ще усещате онова невидимо рамо, от което имате нужда, за да получите допълнителен прилив на увереност, сила и енергия. Това е денят на големия boost.
Според астролозите големият късмет може да дойде и от друга страна - романтиката. Една връзка може да стане сериозна. Или пък приятелство да прерасне в нещо повече. Който има очаквания за специално предложение, като нищо ще го получи.
Американските астролози съветват: възползвайте се максимално от 28 януари и трите дни преди и след него, понеже периодът на щастие и късмет прелива в започващия на 30-31 януари първи за годината Ретрограден Меркурий.
За него нали знаете: не е добро време за пазаруване на техника, за караници, за подписване на важни документи или за водене на дела. Но е период от 3 седмици, в който можете да се върнете към човек или проект от миналото или те ще ви намерят, да завършите нещо недовършено, да откриете друго, което отдавна търсите, да се сдобрите с някого или да направите мост между партньори.
Бъдете щастливи!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !