Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Кейт Мос ще става писателка

отпечатай новината

26.05.2009 15:00 | Видян 3424 пъти

Кейт Мос ще става писателка

Кейт Мос съвместно с Луиза Уинър ще напише своята първа книга, романизирана история за превръщането на млад модел в жена, съобщава изданието "Контактмюзик".

Супермоделът, която също така планира да напише своята автобиография, ще си сътрудничи със своята приятелка, бившата певица на Sleeper Луиза Уинър, след като приключи своята кариера. Очаква се книгата да разказва за живота на млада моделка, израснала от неизвестността до челните места на света на модата. Източник заяви пред британския таблоид "Сън": "Кейт обмисля как да прекара живота си, след като приключи работата си като модел. Написването на книга е едно от нещата, което тя е обмисляла по-рано. С помощта на гостуващ автор като Луиза, тя е убедена, че ще постигне търговски успех, който ще й донесе голяма печалба".

Източникът посочва, че Кейт има голямо предимство, защото познава отвътре живота на моделите и всички скандали зад сцената. Това не е първия книжен проект на Мос. По-рано тази година се появи информация, че тя е планирала да пусне своя готварска книга, след като сготвила домашни лакомства на приятеля си Джейми Хинс.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !