Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Роди се звезда: DEADLINE за Мария Бакалова

отпечатай новината

03.02.2021 11:15 | Видян 1096 пъти

Роди се звезда: DEADLINE за Мария Бакалова

Пътешествието на Мария Бакалова от Бургас до "Борат" и изживяването на една мечта. Така започва материалът на популярната медия "Дедлайн", посветена на станалата световно известна българка. В чат по Зуум с редакторът от "Дедлайн" Нели Андреева, Мария разказва своята удивителна история. Досущ като в приказката за пепеляшка. И казва: "Искам повече".

Бакалова споделя как точно преди една година и почти на шега е започнало нейното “американско приключение”.

"Реших в последния момент (както винаги без никаква подготовка) да се избъзикам с “Американската мечта”, 2-3 седмици по-късно бях зверски уплашена, след като ме извикаха на проби в Лондон, че ще изнасилят, убият и продадат органите. Отказвах. В един момент обаче, се реших- поне да си направя една екскурзия до Англия, пък каквото стане. Година по-късно, карам карантината с гледка към знака “HOLLYWOOD” в огромна къща и процес на най-якия и смешен филм ЕВЪР", споделя българската актриса.

Мария разказва, че "най-плашещото по време на снимките на "Борат 2" е било интервюто й с Рудолф Джулиани. Към днешна дата актрисата живее в Лос Анджелис, популярна е в цял свят, има наколко престижни филмови награди и десетки предложения за нови роли. Към всичко това стана и рекламно лице на "Вог". А по-късно днес (3 февруари 2021 г.) ще разберем и дали ще бъде номинирана за Златен Глобус. В случай, че тоа се случи, номинацията за Оскар й е почти в кърпа вързана.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !