Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Дан Колов оживява и възпитава в...

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на деня, в който...

Джак Спароу е гей: Джони Деп

отпечатай новината

05.02.2021 14:20 | Видян 1224 пъти

Джак Спароу е гей: Джони Деп

Капитан Джак Спароу е гей – зад тази теза застанал холивудският ас Джони Деп пред продуцентите на „Карибски пирати“ – „Дисни“. Въпреки че бъдещото участие на актьора в поредицата стои под въпрос, изданието Inside The Magic връща лентата назад до снимането на първия филм – „Проклятието на Черната перла“. Именно тогава на Деп му се наложило да защити начина, по който пресъздава персонажа, пред тогавашния шеф на „Дисни“ – Майкъл Айзнър.

Така, на въпроса от страна на изпълнителния директор на продуцентския гигант „Какво е това? Пияно ли е, гей ли е?“, актьорът отговорил с „Не знаехте, ли че всички герои, които играя, са гей?“

По думите на екранния капитан Джак Спароу, от компанията искали да излъчват филма и със субтитри специално за репликите на пирата с афинитет към ром. „Не можеха да разберат какво говори Джак“, споделя Деп пред The Independent.

Припомняме, че в шестия филм от франчайза, 57-годишният актьор трябваше да направи камео участие. След като загуби делото за клевета срещу The Sun обаче Деп загуби няколко роли, сред които и тази на Спароу. Това разгневи феновете на поредицата, които стартираха петиция в полза на любимеца. Според слуховете пък ако Деп успее да спечели обжалването си, капитан Джак Спароу може и да се завърне на екрана.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !