Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Слави Трифонов съжалява, че не е първият гост на Рачков

отпечатай новината

05.02.2021 15:45 | Видян 1576 пъти

Слави Трифонов съжалява, че не е първият гост на Рачков

Слави Трифонов дълбоко съжалява, че не е първият поканен гост в шоуто на Димитър Рачков. Очаква се комикът да води свое предаване по Нова телевизия. За момента от медията няма официално потвърждение на това, но подготовката за стартирането на шоуто тече с пълна сила. Негов продуцент ще е Магърдич Халваджиян.

В първото шоу гост на Рачков се очаква да бъде колегата му, комикът Краси Радков. Самият Радков води предаването "Златна рибка" по телевизията 7/8. Точно в него Слави обяви, че иска да е първият гост на Рачков.

"Щях да отида в шоуто на Рачков, което, доколкото знам, ще е веднъж в седмицата. Ама на, покани Краси Радков за първи гост", тръшна се Слави.

"Ами то ние тук сме взаимозаменяеми! Можеш ти да отидеш, аз ще поводя предаването ти, после обратното", предложи му Радков, но Слави не прие идеята да се размени с колегата си.

Рачков и Радков вече са се изявявали заедно, Двамата заедно с "Ку-Ку" бенд се появиха на сцената на "Арена Армеец" в "Забраненото шоу на Рачков". Това стана с благословията на Слави, след като той и Магърдич Халваджиян след дълг години спорове се сдобриха.

Въпреки че няма да участва в шоуто на Рачков, Дългия може да се появи на пазара под формата на ... вибратор, съобщава "България Днес".


автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !