Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Кобилкина води онлайн тренировки за отслабване

отпечатай новината

11.02.2021 13:05 | Видян 662 пъти

Кобилкина води онлайн тренировки за отслабване

Най-известната сексоложка у нас Наталия Кобилкина се заема с ново начинание – онлайн кардио тренировки. Първата такава доктор Ко вече проведе в страницата си във Фейсбук.

За целта, тя се включва с видео на живо и сама показва упражненията. Първата й тренировка е едва 4 минути и вече се радва на интерес от последователите й.

„Кой ще отслабва с мен“, пише Кобилкина към клипа си, от който си личи, че все още тя изглежда неуверена в новата си роля.

Припомняме, че миналата есен сексоложката обяви, че сменя постоянната си адресна регистрация. От Гърция, където тя прекарваше голямата част от времето си заради съпруга си Такис Дретакис, тя вече заживя в Лондон. „Това беше дълг дълъг път с много работа, падане и ставане и вяра в чудеса. Най-накрая легнах в новото ми ухаещо легло след вана с пяна“, обясни тогава доктор Ко. Тя не пропусна да благодари на свекърва си за помощта в грижите за сина й Филип. Уточни обаче че първородното й дете вече е готово да започне посещения в детски градини в английската столица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !