Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

„Море от любов” се завръща с нов декор, нова песен и нов асистент

отпечатай новината

28.05.2009 09:20 | Видян 7480 пъти

„Море от любов” се завръща с нов декор, нова песен и нов асистент

Легендарното романтично шоу „Море от любов” се завръща в ефира на bTV напълно променено. През трите месеца, през които се излъчваха повторения на най-доброто от предаването през годините, екипа неуморно подготвяше новия му облик и на 30 май, събота, от 17 часа феновете на предаването ще видят любимата си водеща Наталия Симеонова на фона на изцяло нов и доста по-голям декор. Идеята за цветовото му оформление е на самата Наталия, която от няколко месеца си представяла точно определени цветове. Цветовете на романтичния морски залез – алено червено, страстно бордо и слънчево оранжево.

Певецът Миро ще гостува на живо в студиото, за да представи новата песен на предаването, която е негово дело. Парчето се казва „До жълтата стена” и е личния му подарък за „Море от любов”. Наталия Симеонова се обърнала към него, с молба да подари един от своите хитове за емблема на романтичното шоу. Той, за огромна радост на екипа приел и дори предложил да напише нова песен, специално за „Море от любов”. Така се роди „До жълтата стена” – рожба на музикалния и поетичен талант на Миро.

За първи път в дългогодишната история на шоуто, мъж ще асистира на Наталия - русокосият хубавец Петър. Причината за това, освен идеята за промяна е и новината, че досегашната асистентка Йоана чака дете.

В първи брой на новото „Море от любов” Наталия ще се опита да събере семейно двойка, която след 26 години брак ненадейно решава да се раздели. Герои във втората история пък са млада певица и нейния приятел диджей, които в момента също са разделени. Каква ще е развръзката, предстои да видим на 30 май от 17 часа по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !