Принц Уилям разочарован от отношението на Хари към кралицата

отпечатай новината

23.02.2021 17:17 | Видян 344 пъти

Принц Уилям разочарован от отношението на Хари към кралицата

Принц Уилям е недоволен от начина, по който принц Хари е реагирал на съобщението, с което кралицата официално обяви, че той и Меган Маркъл няма да се завърнат към кралските си задължения. Според Sunday Times, херцогът на Кеймбридж е тъжен и шокиран от поведението на брат си. В петък от Бъкингамския дворец обявиха, че Хари и Меган няма да се завърнат към кралските си задължения. Новината идва малко преди годишнината от преместването на двойката в Америка. Като резултат от това, бившите херцози на Съсекс ще изгубят всяка една титла, както и ще бъдат изключени от всяка една благотворителна организация във Великобритания. След разговор с херцога, кралицата потвърждава, че с напускането на кралското семейство, те нямат право да продължат с отговорностите и задълженията си, свързани с общността“, се казва в официалното съобщение от Бъкингамския дворец. Малко по-късно се появи и изявление от Меган и Хари, за което мнозина сметнаха, че е насочено пряко към Елизабет II.


 „Ние можем да живеем живот, в който да служим на общността. Помощта ни е универсална“, пишат те.

Според Sunday Times, принц Уилям е много разочарован от размяната на думи и смята, че поведението на Меган и Хари е обидно и неуважително. „Нямаш право да отговаряш на кралицата. Не се прави така“, казват източници от двореца. Приятели на принцовете обаче казват, че въпреки последните събития, двамата все още могат да поправят отношенията си.

„Уилям е разстроен от това, което се случи, но смята, че връзката му с Хари ще се подобри във времето“, споделя близък до херцога.

В отговор на съобщението на кралицата, Меган и Хари заявиха, че остават посветени на своите задължения и отговорности във Великобритания и по света, като предлагат своята помощ на множеството организации, в които членуват.
Като част от отказа си от кралското семейство, Хари ще загуби и почетните си военни звания, които се дават само на работещи членове на фамилията. След като новината беше официално съобщена, няколко от организациите, които се водеха под патронажа на Хари и Меган, изразиха своите благодарности към двамата за работата, която са свършили през годините.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !