Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Белослава със зрелищно мултимедийно шоу

отпечатай новината

29.05.2009 10:30 | Видян 4353 пъти

Белослава със зрелищно мултимедийно шоу

Концертът на Белослава на 2 юни обещава да бъде най-голямото шоу правено от изпълнителката до момента.

Залата на Pro Cinema Studios с капацитет над 2 500 души за пръв път ще бъде използвана като концертна и ще може да побере всички желаещи да присъстват на събитието. За целта организаторите са предвидили две сцени, нестандартни LED екрани с визуални ефекти специално подготвени за спектакъла.

Концертът ще е премиера на парчетата от третия проект на изпълнителката със заглавие "Когато има защо". Белослава ще ни предложи музикално предизвикателство в двучасов сет, на който публиката ще може да се наслади както на изцяло нов музикален материал, така и на любими песни от репертоара на чаровната дама.

За предстоящия сет Живко Петров е подготвил напълно нови аранжименти от дискографията на творческия тандем, които ще бъдат изпълнени единствено на концерта на 2 юни.

Специално за събитието изпълнителката е поканила свои колеги, за да и партнират на сцената като засега имената им остават изненада за публиката.

Белослава е едно от лицата на националната инициатива И АЗ МОГА. Фондацията подкрепя медийно невероятната изпълнителка, която предоставя платформата на своя концерт за популяризиране идеите на И АЗ МОГА.

Билети за шоуто все още могат да бъдат закупени на цена от 25 лв. в интернет на адрес eventim.bg, в магазините от верига Germanos, както и на касите в билетния център на НДК.

Вратите на залата ще бъдат отворени за публиката два часа преди началото на събитието, което ще е в 20 ч.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !