Щерката на Гала се пусна по бански и...

Щерката на Гала, която отчаяно иска да догони славата на...

Новият Ерген не иска жени като...

Новият избраник за „Ергенът“ Евгени Генчев...

Белослава със зрелищно мултимедийно шоу

отпечатай новината

29.05.2009 10:30 | Видян 3818 пъти

Белослава със зрелищно мултимедийно шоу

Концертът на Белослава на 2 юни обещава да бъде най-голямото шоу правено от изпълнителката до момента.

Залата на Pro Cinema Studios с капацитет над 2 500 души за пръв път ще бъде използвана като концертна и ще може да побере всички желаещи да присъстват на събитието. За целта организаторите са предвидили две сцени, нестандартни LED екрани с визуални ефекти специално подготвени за спектакъла.

Концертът ще е премиера на парчетата от третия проект на изпълнителката със заглавие "Когато има защо". Белослава ще ни предложи музикално предизвикателство в двучасов сет, на който публиката ще може да се наслади както на изцяло нов музикален материал, така и на любими песни от репертоара на чаровната дама.

За предстоящия сет Живко Петров е подготвил напълно нови аранжименти от дискографията на творческия тандем, които ще бъдат изпълнени единствено на концерта на 2 юни.

Специално за събитието изпълнителката е поканила свои колеги, за да и партнират на сцената като засега имената им остават изненада за публиката.

Белослава е едно от лицата на националната инициатива И АЗ МОГА. Фондацията подкрепя медийно невероятната изпълнителка, която предоставя платформата на своя концерт за популяризиране идеите на И АЗ МОГА.

Билети за шоуто все още могат да бъдат закупени на цена от 25 лв. в интернет на адрес eventim.bg, в магазините от верига Germanos, както и на касите в билетния център на НДК.

Вратите на залата ще бъдат отворени за публиката два часа преди началото на събитието, което ще е в 20 ч.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !