Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Предизвикателството прието – Бритни Спиърс готова за интервю с Опра

отпечатай новината

18.03.2021 15:46 | Видян 1100 пъти

Предизвикателството прието – Бритни Спиърс готова за интервю с Опра

Бритни Спиърс е готова да разкаже истината за своя живот пред Опра Уинфри. След интервюто на Меган Маркъл и принц Хари, много от феновете ѝ поискаха това и днес тя е решена да приеме предизвикателството, съобщава Mirror.

Певицата е „невероятно развълнувана“ чувайки признанията на известната двойка. Освен това няма как да не е поласкана от загрижеността на последователите ѝ, които за пореден път настояват тя да поеме живота си в свои ръце и „да се освободи“ от попечителството на своя баща.

„Бритни беше невероятно развълнувана от интервюто на Меган, тъй като в него тя припозна собствените си чувства на затруднение, както и борбата си с психичното здраве“, казва източник на Closer. По думите му, русокосата изпълнителка смята постъпката на Хари и Меган за изключително смела.

Макар и да има желание за медийна изява, Бритни може да говори само в своите профили в социалните мрежи за момента. Ако се стигне до покана от екипа на Опра, тя няма да може да вземе решението без баща си.

Само преди няколко дни певицата пусна видео в Instagram, в което отговаря на въпроси на фенове. Там тя е облечена с прозрачна блузка с бяла дантела. Макар да се усмихва на камерата и разкрива коя е любимата ѝ кола и дали е падала на сцената, видът ѝ не е от най-свежите.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !