Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гроздева или Гроздова ?

отпечатай новината

30.05.2009 09:00 | Видян 7360 пъти | Гласували 1

Гроздева или Гроздова ?

Благотворителният сезон на ВИП Брадър 3 не попречи да бъдат извадени кирливите ризи на някои от родните знаменитости. На други пък май останаха скрити.

Под прицел се оказа самата олимпийската шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева. Нейните задръжки също паднаха в Къщата и тя затвърди имиджа си на мъжкарана и лошо момиче. След участието й някои от обвързаните с шоуто прозряха в златната медалистка от Сидни жена със слабост към чашката. За какво точно става въпрос? Мъжът на Аня Пенчева Ивайло Караньотов се възмутил пред журналистка, че в редовните предавания и лайфове по Нова телевизия така и не показали компрометиращи кадри, в които Мария е пияна. Видял и чул съпругът на спортистката – Валери, да се договаря с продуцентите да не излъчват изцепките на Мария, защото ще бъде пагубно за имиджа й на спортна звезда. Половинката на актрисата изразила недоволството си във връзка с това, че ВИП Брадър не спестил на жена му сцени, уронващи нейното реноме. Дали тези обвинения не са началото на българската сага за Ромео и Жулиета. По време на шоуто Пипи сама се сватоса със заварения син на Гроздева – Христо. Тя не скри, че си пада по него, а той нямаше нищо против. Оксана даже им предрече страхотна връзка, скрепена с добър секс. След тези обвинения на пастрокът на Петя обаче, май ще се стигне до фамилна война?!

Че Мария си имаше приказка предимно с мъжете и им правеше компания на масата, всички видяхме. Възможно ли е и тя като тях да се е отдала на алкохола, за да убие скуката? Някои твърдят, че повече от нея пият само Татовият внук Тошко Славков и бившият футболист на Локомотив София Саша Антунович. Сърбинът, който е известен с любовта си към купоните и бохемския си начин на живот, дори си позволи къде на шега, къде – не, да смени фамилията й от Гроздева на Гроздова. Жената с най-точен мерник в света от своя страна пък също не му остана длъжна и използва нецензурни думи в обръщение към бившия играч на „железничарите”.

Ако твърденията на Ивайло са верни, означава, че част от истинските факти остават неизлъчени сред задвиженият и взаимно договорен сценарий.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !