Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Глория направи приказна погача на своята внучка

отпечатай новината

07.04.2021 15:45 | Видян 1773 пъти

Глория направи приказна погача на своята внучка

Изминаха точно 40 дни, откакто Симона Загорова роди дъщеря си Галина в столичната болница "Шейново", правейки Глория баба за първи път. Оттогава звездата на музикална компания "Пайнер" се възползва от всяка възможност да засвидетелства както огромното си щастие от появата на своята внучка, така и безграничната любов, която изпитва към нея.

Така например, стриктно спазвайки българските традиции, преди часове тя реши лично да организира първото голямо събитие в чест на момиченцето, носещо нейното име, правейки му погача. По стар български обичай на ритуала се гледа като на представяне на детето пред обществото, понеже според църквата преди него не би трябвало да се допускат посещения както при бебето, така и при майка му. По правило на обреда се канят единствено жени, които, подобно на орисници, наричат отрочето, желаейки му всичко най-добро по неговия път.

Преди броени часове поп фолк певицата сподели със своите последователи в Инстаграм поредица от снимки и кратки видео клипове, разкриващи как е преминало събитието, провело се в нейния дом. За специалния повод тя се е спряла на чисто бял костюм от две части - сако със златисти копчета и панталон с висока талия, а визията ѝ се допълва от обувки на висок ток и дамска чанта-клъч. Завършвайки блясъка си, изпълнителката на "Крепост" е

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !