Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Атанас Месечков и съпругата му на Малдивите: Три часа разлика, а всичко тук е толкова различно

отпечатай новината

14.04.2021 14:20 | Видян 1989 пъти

Атанас Месечков и съпругата му на Малдивите: Три часа разлика, а всичко тук е толкова различно

Въпреки голямото желание на мнозина, копнеещи април да донесе със себе си топло време, по всичко личи, че това няма да се случи. От няколко дни синоптиците от малкия екран не спират да предупреждават, че както през тази, така и през следващата седмица се очакват предимно мрачни дни, съпроводени с валежи от дъжд. Това обаче съвсем не означава, че почитателите на високите градуси, на които окончателно им е дошло до гуша от постоянно променящия се у нас климат, не могат да потърсят жарки емоции на друго място, както всъщност сториха Атанас Месечков и съпругата му Кремена.

Вчера един от най-успешните хореографи и танцьори в страната ни започна да качва в личния си Инстаграм поредица от снимки, показващи, че е решил временно да обърне гръб на сивото ежедневие в София, отдавайки се на слънчева почивка с половинката си. Дестинацията, която двойката е избрала за своя отдих, са прекрасните Малдиви, и по-точно хотелския комплекс "Vakkaru", разположен в биосферен резерват под егидата на ЮНЕСКО в атола Бaa.

От публикациите на бившия участник в предаването "VIP Brother" става ясно, че с цел да се насладят максимално на ваканцията си, родителите са оставили двамата си наследници у дома, осигурявайки си достатъчно време един за друг на романтичното място, където цари вечно лято, гарантиращо редица горещи преживявания на своите посетители, далеч от всички грижи и отговорности.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !