Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

"Къмпинг Градина" отваря врати за първите морски ентусиасти на 1 май

отпечатай новината

15.04.2021 09:15 | Видян 1274 пъти

Лятото ще започне по-рано тази година в "Къмпинг Градина". Още на 1 май със специални цени любимият за няколко поколения къмпинг ще отвори вратите си за първите ентусиасти, които искат да прекарат пролетните празници не къде да е, а на морето.

След като през изминалата година къмпингуването се доказа като един от най-сигурните и спокойни избори за почивка, а интересът към "Къмпинг Градина" и обновената му модерна база и луксозните бунгала на брега на морето беше повече от голям, сега от къмпинга са готови за още по-успешен сезон. Отстъпките за резервации през май стигат до -20%.

Гостите на "Къмпинг Градина" могат да се насладят както на автентична и комфортна морска почивка, разполагайки своята каравана на електрифицирани и водоснабдени парцели на първа или втора линия на плажа, така и на по-луксозно къмпингуване – в някое от 110-те модерни бунгала, които се превърнаха в хит през миналия сезон.

Луксозните морски къщички в "Къмпинг Градина" са изключително подходящи за незабравима семейна къмпинг почивка само на крачка от плажа. Те са оборудвани с всичко необходимо и са разположени на достатъчно разстояние едно от друго, така че всяко семейство да може да излезе спокойно на просторната си веранда и да вечеря под обсипаното със звезди небе. В допълнение, всяка къщичка разполага със собствено барбекю, както и с напълно оборудвана кухня, където всеки гост може да експериментира с кулинарните си умения.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !