Провокативната сладкарка Стефани...

Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник,...

Деси Слава стана баба

Синът ѝ Майки я дари с внучка, която носи името на...

Бременната Мария Илиева с намек към Рачков: С теб ни свързва нещо специално

отпечатай новината

26.04.2021 15:50 | Видян 2222 пъти

Бременната Мария Илиева с намек към Рачков: С теб ни свързва нещо специално

Бременната Мария Илиева се появи за първи път в ефир, откакто сподели хубавата вест, че очаква второ дете. Тя участва в тазвечерния епизод на "Забраненото шоу на Рачков", с което официално опроверга слуховете, носещи се упорито в медийното пространство напоследък, че планира да роди втората си рожба в Маями, за да може бебето ѝ да получи американско гражданство. Доскоро певицата действително бе в Щатите, където прекара няколко седмици със свои приятели, но сега вече отново е в България.

Преди брюнетката да излезе зад кулисите, за да изпълни своята съвсем нова песен "Любов", водещият обяви, че това ще бъде първото интервю, което тя ще даде от началото на месеца, когато разкри, че пак ще става майка. В интерес на истината обаче... интервю нямаше, тъй като по-голямата част от гостуването ѝ в предаването премина в майтапи и предизвикателства, отколкото във въпроси и отговори. Така че спокойно може да се каже, че почитателите на изпълнителката получиха, ами, горе-долу онова, за което се пее в един от най-големите ѝ хитове, а именно "Нищо".

За цялото време, което Мария прекара в студиото на Димитър Рачков, той дори веднъж не я попита за самоличността на бащата на бебето ѝ, превърнал се в истинска загадка, която засега тя твърдо отказва да разкрие. За сметка на това обаче, Илиева реши да се пошегува с комика, намеквайки пред камерите, че именно той я е забременил.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !