Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Криси Тейгън сподели нови подробности за развода на Ким Кардашян и Кание Уест

отпечатай новината

26.04.2021 16:50 | Видян 1135 пъти

Криси Тейгън сподели нови подробности за развода на Ким Кардашян и Кание Уест

Подробности за развода на Ким Кардашян и Кание Уест станаха ясни от изказване на Криси Тейгън. 35-годишният модел беше гост в шоуто на Анди Коен и в интервю не само разказа за приятелството си с Меган Маркъл, която трогателно я подкрепи след спонтанния аборт, но и коментира развода на друга известна нейна приятелка – Ким Кардашян.

Риалити звездата реши да се разведе официално с Кание Уест в началото на февруари. Сега бившата двойка решава въпросите за попечителството на децата и разделянето на имуществото.

„Ким е добре. Знам, че тя е дала всичко от себе си. Честно казано, жалко, че нищо не се получи, защото смятах тази връзка за вечна. Но знам, че тя е направила всичко възможно“, споделя Криси.

Съпругът на звездата, 42-годишният Джон Леджънд, някога е бил близък приятел на Уест и често си сътрудничеше с него, но топлите им отношения не преминаха теста на политиката. Кание публично подкрепи Доналд Тръмп и Джон не можа да го понесе. Един от феновете на Тейгън попита какви отношения имат музикантите сега. „Ще кажа, че определено общувам с Ким повече, отколкото Джон с Кание“, отговори тя. „Кание може да изчезне от радара и може да е трудно човек да се свърже с него.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !