Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

И Юлия Юревич стана светска журналистка

отпечатай новината

02.06.2009 13:00 | Видян 5163 пъти

И Юлия Юревич стана светска журналистка

Телевизионното шоу “5 минути в Холивуд” има своето ново лице - Юлия Юревич - най-успешния модел на модна агенция “Визаж” и носителката на титлата “Мис България 2007”.

Амбициозната и упорита Юлия ще представя новините, клюките и скандалните истории от Холивуд през целия месец юни по MSAT.

Юлия е родена на 20.08.1989 г. в град Козлодуй. Учи “Телекомуникации” в НБУ. Във вените й бушува българо-сръбско-руска кръв и смята това за преимущество, защото е взела цялата красота от славянските народи и техния силен и борбен характер.

Екипът на предаването “5 минути в Холивуд” бил впечатлен от външността на знойната красавица - височина 1,77 м, и мерки: 90/58/92. За това Юлия спортува тенис на корт и плуване, от време на време посещава и фитнес залата.

Въпреки перфектното си тяло Мис България 2007 е срамежлива и не се съблича лесно пред обектива! Не спазва диети и обожава шоколада. Юлия Юревич смята, че преди да мисли за деца и семейство трябва да премине още много етапи от живота си и неща, които да осъществи.

В предаването “5 минути в Холувид” Юлия ще сподели, че е станала по-отговорна и по-дисциплинирана след спечелването на титлата Мис България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !