Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Два инсулта се оказали фатални за Миро - победителя от втория "Биг Брадър"

отпечатай новината

16.05.2021 15:42 | Видян 3753 пъти

Два инсулта се оказали фатални за Миро - победителя от втория

9 декември 2005 г. 24-годишният Мирослав Георгиев позира пред фотографите и камерите с огромен чек, на който е изписана сумата 200 хил. лв. Той е победителят във втория сезон на риалити формата “Биг Брадър”. В четвъртък водещият на шоуто тогава Ники Кънчев написа сърцераздирателен пост на страницата си във фейсбук: “Гадно, ужасно и тъпо. Смъртта е отнесла и Миро от втория сезон на Big Brother. Оставя Давид и Катето сами!
Сбогом, момчето!”
По-късно Кънчев допълни : “Беше голям пич. Станахме семейни приятели. Умът ми не го побира -спортуваше, съвсем наскоро беше ходил да играе баскетбол...”.
Мирослав, когото повечето българи помнят единствено като Миро, вероятно е починал след втори инсулт. Съществува вероятност и двата да са следствие от усложнения от коронавирус. Първият е миналата пролет и разказа за него във фейсбук на 11 март.
“Четиридесетгодишнината ми започна ударно в буквалния смисъл на думата. Даже и Баба Марта подрани с мартеница на неврологията на трета градска болница малко в стил Аll Inclusive и почти се доближаваше - легло, коктейли венозно до 5 л на ден, вливания три пъти на ден, храна и пълно с аниматори, лекари, сестри, санитари, студенти, които всеки ден ми правеха масажи, ма не баш, викаха му рехабилитация? Благодаря на Господ, добре съм, прескочих трапа на късмет, сега спокойствие и силна храна”.
Все още няма потвърждение за втория му инсулт, но според всичките му познати във и извън социалните мрежи именно това е причината. Миро победи във втория сезон на “Биг Брадър”, след като надви на финала италианеца Лео Бианки, станал после известен с пицариите си в София. Софиянецът спечели с 52 на 48 процента, като до голяма степен това се дължеше на любовния триъгълник, в който се забърка още в началото на риалити проекта. В него бившият баскетболист влезе заедно със съпругата си Елена, с която беше сключил брак година по-рано. Някои от колегите в “24 часа” даже визуално си спомнят чаровната брюнетка, която известно време работеше в печатницата на вестника. 


продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !