Виц на деня: На гарата седят двама...

На гарата седят двама мъже. Единият е богаташ от града,...

Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Искам да разбия омагьосания кръг, в който израснах: Принц Хари в ново интервю

отпечатай новината

17.05.2021 12:06 | Видян 1422 пъти

Искам да разбия омагьосания кръг, в който израснах: Принц Хари в ново интервю

Принц Хари говори откровено за отношенията с баща си в подкаста на Декс Шепард „Armchair Expert“.
Херцогът на Съсекс смята, че баща му, принц Чарлз, без да иска е повторил грешките на своя баща като родител:

„Баща ми се отнасяше с мен така, както са се отнасяли с него. Има толкова много болка и страдание, които се предават. Затова, като родители, ние имаме отговорност да се опитаме да направим най-доброто за децата си, да не повтаряме тези грешки. Това, което се е случило на мен, не трябва да се случва на децата ми – това е правилният начин на мислене“, казва Хари, като продължава:

„Никога не бях обръщал внимание на тези подробности, но в един момент започнах за сглобявам пъзела и да виждам причините за държанието му. Но всичко това ме накара да се замисля какво трябва да променя, за да не прехвърля болката си върху моите деца по същия начин. И ето ме сега – преместих целия си живот в САЩ, но не това бе планът. Въпреки това, човек понякога трябва да вземе онова решение, което е най-доброто за семейството му и менталното му здраве. Благодарение на Меган започнах да ходя на терапия, за да се боря с травмите си. Щом започнах, веднага изплуваха толкова неща, бях разтърсен. Но тъкмо това ме накара да си кажа: „Спри да се оплакваш при всички привилегии, с които разполагаш, а направи нещо, промени нещо!“ Питах се и как бих направил майка си горда, как бих използвал тези привилегии, за позитивни промени“, казва Хари.

След интервюто, което принцът и съпругата му Меган Маркъл дадоха при Опра Унифри, отношенията между Хари и баща му Чарлз са обтегнати. Малко след това херцогът на Съсекс заяви, че ще продължи да се опитва да поправи връзката с баща си, въпреки всичко. Той дори написа дълбоко и лично писмо до баща си, за да се изяснят, но видимо напрежението между двамата все още е голямо.

В отговор на този пореден удар под кръста, екипът на кралското семейство се готви да нареди на Меган и Хари да се откажат от титлите си. Приближени до херцога на Съсекс потвърждават, че всеки представител на фамилията, който не харесва обичаите ѝ, няма право на титла и че тази институция е причинила на принца много болка и страдание. 

След Мегзит, Хари и любимата му изгубиха правито да бъдат наричани "Негово и неино кралско височество", но продължиха да бъдат херцози на Съсекс. И въпреки че според източници никой от кралското семейство вече не е изненадан от изявите на Хари, той и Меган ще загубят и правото да бъдат наричани херцози. 



автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !