Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Ариана Гранде се омъжи тайно

отпечатай новината

18.05.2021 15:57 | Видян 986 пъти

Ариана Гранде се омъжи тайно

Когато повечето хора разберат, че някоя знаменитост е минала под венчилото, те неминуемо си представят огромно и пищно тържество, белязано от блясък и разкош, на което присъстват стотици гости, споделящи щастието на младоженците в този специален момент от живота им... Не такъв обаче е случаят с Ариана Гранде, която въпреки своя звезден статут, предпочете да се лиши от помпозността и лукса на своята сватба и да се врече във вечна любов на половинката си Далтън Гомес без излишен шум - на тайна церемония, състояла се преди броени дни.

Новината, че изпълнителката на "7 Things" е застанала пред олтара с годеника си, с когото са разменили както клетви, така и брачни халки, бе съобщена вчера от неин представител. Така, списание "People", той потвърди слуховете, тръгнали малко по-рано, че двойката е направила следващата крачка в отношенията си, узаконявайки своята връзка. Според TMZ двойката се е оженила през уикенда в дома на певицата, намиращ се в Монтесито.

"И тя, и той обичат Монтесито. Те прекарват много време там", каза източник пред списание "People". "Изглежда съвсем естествено те да си кажат "Да" в красивата и историческа къща на Ариана."

Ариана Гранде е на 27 години, а съпругът ѝ, който е брокер на луксозни имоти - на 25. Певицата обяви годежа си през декември миналата година, когато двамата заживяха заедно по време на изолацията заради пандемията. Те се появиха за първи път публично в клипа ѝ "Stuck with U", записан с Джъстин Бийбър в Калифорния. Той излезе в началото на май с благотворителна цел.

Ариана Гранде беше сгодена за кратко и за водещия на предаването "На живо в събота вечер" Пийт Дейвидсън през 2018 г., но те се разделиха след пет месеца, припомня БТА. Преди това тя имаше продължителна връзка с рапъра Мак Милър, който почина от свръхдоза около четири месеца след като скъсаха през 2018 г.

Хитовете на Ариана Гранде в класациите сега са "34+35", "Positions", "pov" и ремиксът на "Save Your Tears" с Weeknd.

"Да, ожениха се! Събитието бе малко и интимно, на него присъстваха не повече от 20 души. Любовта изпълваше цялото помещение, а семействата на двамата бяха изключително щастливи", каза той пред изданието.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !