Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Винг-Чун и Фехтовка като алтернатива на агресията сред младите хора

отпечатай новината

02.06.2021 13:31 | Видян 3055 пъти | Гласували 2

Винг-Чун и Фехтовка като алтернатива на агресията сред младите хора

Фехтовка и техниката за самоотбрана Винг-Чун са спортовете, които ще предложим на ученици от столични училища през юни в рамките на проекта „Фалшивите новини като генератор на агресия, език на омразата и страх, който руши здравето и имунитета в пандемия и как младите хора да им противостоят”.

И двата спорта са интересни и допринасят за физическата форма на младите хора, каквато е и целта на проекта, да ги насърчим към повече спорт, като алтернатива на агресията, езика на омразата и страха, породени от разпространението на фалшиви новини, на невярна и неточна информация в медиите.

Младите хора са най-уязвими. С оглед на малкия житейски опит те по-трудно се ориентират в медийната среда, по -трудно различават вярната от невярната информация.

Спортът е идеална възможност за тях не само да работят за физическата си форма, но и да възпитават силен и устойчив характер.

По проекта създадохме и книгата „Фалшивите новини като генератор на агресия, страх и език на омразата”, която всеки може да изтегли и в електронен формат напълно безплатно от тук.

 

Проектът се изпълнява по НПИМД по чл. 10а от ЗХ за 2021 г., към ММС.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !