Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ирина Шейк провокира с кадри от банята

отпечатай новината

02.06.2021 13:47 | Видян 765 пъти

Ирина Шейк провокира с кадри от банята

Благодарение на професията си като модел, Ирина Шейк, която неведнъж е определяна като една от най-красивите представителки на нежния пол, е свикнала голяма част от дните ѝ да минават пред фотографските обективи. Разбира се, това се случва не само по време на работните ѝ ангажименти, през които заснема рекламни фотосесии или дефилира по подиума, както и на бляскави събития, където приковава вниманието на всички посетители с визията си, но и в съвсем обикновени ежедневни ситуации, през които редовно бива преследвана от папараци.

Интересното обаче е, че в своя скорошна своя публикация в Инстаграм, която за пореден път успя да разпали мъжките страсти така, сякаш навън е горещо лято и земята се пука от непоносима жега, тя самата съвсем открито признава, че не умее да борави с камерата. "Не съм добра в правенето на снимки", гласят точните ѝ думи към галерия, съдържаща три нейни селфита.

Но надали изобщо някои дори е забелязал посланието ѝ, съсредоточен изцяло върху изображенията, тъй като на тях съблазнителната брюнетка позира пред огледалото в банята на дома си по силно изрязан черен бански от две части, разкриващ перфектните извивки на тялото ѝ. Малко са господата, които биха извърнали очи с безразличие, изправени пред подобна гледка, а доказателство за това са хилядите коментари, редящи се под поста на бившата половинка на Кристиано Роналдо и Брадли Купър, доказала за сетен път, че за сексапилът ѝ просто няма граници.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !