Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

45 дни без вакси-сертификат – пенсионирайте М. Константинов, Информационно обслужване не работи

отпечатай новината

07.06.2021 11:55 | Видян 1318 пъти

45 дни без вакси-сертификат – пенсионирайте М. Константинов, Информационно обслужване не работи

Вече 45 дни чакам своя ваксинационен сертификат и няма шанс да бъдат по-малко от 50, както разбрах от поредния контакт с Александровската болница, където ме „чипираха”. Същата, в която стотици хора от персонала декларираха тези дни, че си искат старото ръководство – било супер професионално и какво като фалшифицирало 14 протокола на борда за харченето на над 30 млн. лв., а общото е потрошило 498 млн.лв. под игото на Костадин Ангелов – Боткоса, тъща му и тяхното обкръжение при рушащи се сгради и средна лекарска заплата от 1200 лв.
Е, тъкмо смяната на ръководството беше последният аргумент за оправдаване на закъснелия ми сертификат. Предпоследно, на 25 май – месец и 2 дни след втората ми доза, се разбра, че в РЗИ объркали и 2-те дати на ваксинация.
Над 5000 са само в София случаите като моя на объркани, закъснели и неполучени сертификати за ваксинация в държава, похарчила над 2 млрд.лв. за е-управление, което би трябвало да означава, че се получават моментално. Такива са данните на Здравното министерство. В цяла България са поне 5 пъти повече.
Този път от Александровската болница „изплюха камъчето”, че не само РЗИ, а и Информационно обслужване носи вина за объркването на данните и забавянето на самия документ.
Напомням, че на тази фирма, управлявана от видния мислител и коментатор по

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !