Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Зрители питат имало ли е проникване...

Все още цари мълчание след голямата изцепка в последния...

Деси Бакърджиева: Родих момиченце

отпечатай новината

21.06.2021 11:14 | Видян 1899 пъти

Деси Бакърджиева: Родих момиченце

Деси Бакърджиева най-после призна, че е родила дете - прочутата д-р Хинова от "Откраднат живот" е щастлива майка на бебето Вивиан. Бащата на дъщеря й обаче умира след усложнение от ковид в Германия. "Не успях нито да го изпратя, нито да го погреба, но той винаги ще остане жив за мен", разплака се актрисата пред Мон Дьо. "Той беше изключително добър човек и винаги искаше да помогне на хората. Но когато той имаше нужда от помощ, не успяха да го спасят. Покрай всички тези мои проблеми аз разбрах, че нямам приятели, а само добри познати", откровена е до болка блондинката. 

"Трябваше да изляза от "Откраднат живот", защото вече много ми личеше, а и всички знаеха, че съм бременна. Родих със секцио в седмия месец - наложи се заради огромния стрес, на който бях подложена", споделя звездата от докторския сериал.

Стоителният инженер Филип, който не дочаква семейно щастие с актрисата, е нейната ученическа любов. През годините те се събират и разделят няколко пъти, защото живеят далеч един от друг. Преди време обаче тя най-после казва "да" на неговото предложение за женитба, а с годежния пръстен Деси не се разделя и до днес. 

„Не обичам да говоря за личния си живот. Знам, че е суеверие, но дете не бива да се крие. Годеникът ми беше изключителен професионалист. Това му даваше възможност да печели добре и да ми помага. От малък Филип се беше сблъсквал с много трудности, беше изгубил двамата си родители в катастрофа. Той си отиде на 2 февруари и страшното беше, че излезе от болницата, а няколко дни след това отново го приеха, вече в много тежко състояние. През последните му дни дори не сме се чували по телефона, защото той вече не е можел да говори“, разказа още тя през сълзи.

"Постоянно си повтарям, че трябва да съм силна и да продължа. Много пъти съм започвала от нулата. Явно това е цената, която трябва да платя, за да стигна някъде другаде. Първо се борих за здравето на родителите ми. Това ме принуди да променя ритъма си на живот и работата си. Те още не са оздравели и това може и да не се случи, но вярвам, че ще имат шанса да ми помагат още дълго време. Много неща могат да ме сринат, но никога не съм предполагала, че мога да бъда толкова силна.”, сподели още Бакърджиева. Тя твърди, че е станала това, за което е мечтала като малка – актриса. „Когато убиха героинята ми - д-р Хинова, в социалните мрежи имаше хиляди коментари. Благодаря на хората за тях!“, върна лентата Деси.  

"Няма пълно щастие. Затова не бива да го гоним, защото цената, която плащаме за него е огромна. Сега за мен най-важното е семейството. Интересуват ме само децата ми - другото е суета", категорична е Бакърджиева. Сега тя работи върху сценарий за филм по историята на своята прапрабаба, която е била съратничка на Левски и Ботев и е помогнала на великия поет да се срещне с майка си в нощта, преди да поеме пътя към кораба "Радецки" и безсмъртието. Бабата на Деси е била голямата и фатална любов на Васил Кирков - един от първите създатели и стожери на модерния български театър.           


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !