Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Радо Шишарката в "Горещо"

отпечатай новината

04.06.2009 16:15 | Видян 4157 пъти | Гласували 1

Радо Шишарката в

Телевизионният таблоид „Горещо" продължава своя специален проект с изпълнителя на „класиките в жанра" „Шопската салата" и „Тигре, тигре" Радо Шишарката, според когото дори има медицинско обяснение за широкото влияние на чалга-културата у нас.

Той вярва, че двадесетгодишните в момента изповядват тази музика, защото са заченати на нея и още в утробата са слушали непрекъснато хитовете на фолк динозаврите.

Радо Шишарката не смята, че интересът на феновете към тях е намалял - по-скоро музикалните продуценти са заложили на изпълнители с друга визия и на бързи хитове и това рано или късно ще им изиграе лоша шега, защото след време няма да има ретро изпълнители и златни хитове като тези от 90-те години.

Много от песните на Радо Шишарката се помнят и до днес и все още се слушат:

„Винаги има песни, които не успявам да изпея за едно участие, но няма ретро парти без „Шопската салата", „Тигре, тигре" и „Бели птици и куршуми".

Изпълнителят на прави неочаквани признания за някои свои по-възрастни фенки - жени над седемдесетте, които много го харесват и въпреки напредналата си възраст го преследват.

На какво се дължат свръхестествените способности на Радо Шишарката и ще влезе ли той в парламента? Правят ли седемдесетгодишните баби секс и защо българските пенсионери ги пращат на море?

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !