Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Принц Уилям замести принц Филип

отпечатай новината

29.06.2021 11:34 | Видян 1014 пъти

Принц Уилям замести принц Филип

Британската кралица Елизабет Втора започна едноседмична обиколка в Шотландия с посещение в предприятие, където се произвежда популярна британска безалкохолна напитка.

Кралицата, която е на 95 години, бе придружена от внука си принц Уилям в първото си посещение в Шотландия след смъртта на съпруга ѝ принц Филип през април, който по традиция би бил с нея, ако все още беше жив.

Монархът и принц Уилям посетиха завода "Ей Джи Бар" в Камбенод и откриха нова производствена линия в предприятието, което произвежда газираната напитка "Irn Bru", изключително популярна сред шотландците.

Посещението на кралица Елизабет Втора бе представено от медиите като част от усилията да бъдат разубедени шотландците да изберат независимост, ако местното правителство продължи с плановете си да организира втори референдум по въпроса, пише БТА.

В края на седмицата към кралица Елизабет Втора, която ще отседне в официалната шотландска кралска резиденция двореца Холирудхауз в Единбург, ще се присъедини и дъщеря ѝ принцеса Анна.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !