Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сестрата на Бритни Спиърс я подкрепи публично

отпечатай новината

29.06.2021 13:18 | Видян 1304 пъти

Сестрата на Бритни Спиърс я подкрепи публично

По-малката сестра на Бритни Спиърс, Джейми Лин Спиърс, публично подкрепи певицата за смелостта ѝ да говори за проблемите, свързани с попечителството върху живота и парите й, предаде Ройтерс. Тя сподели във видеопост в Инстаграм, че обича сестра си, възхищава ѝ се и я подкрепя. "Толкова се гордея с нея", че се осмели публично да проговори, казва Джейми Лин Спиърс (30г.). Тя не крие, че е притеснена за щастието на певицата. Миналата седмица Бритни Спиърс (39 г.) се яви в съд в Лос Анджелис и поиска да бъде отменено попечителството, под което е поставена в последните тринадесет години. Тя заяви, че иска да се сложи край на "оскърбителното" попечителство, което я кара да се чувства като робиня.
Показанията на певицата бяха изслушани от родителите й, почитатели и журналисти в излъчване на живо.

Бритни Спиърс обвини и заклейми баща си и другите съпопечители за това, че са я принудили да приема противозачатъчни и други лекарства против волята й и й пречат да се омъжи и да има още деца. Спиърс каза, че иска да се омъжи за приятеля си Сам Ашгари и да имат деца, но че не й позволяват дори да излезе с него с колата. "Искам само да притежавам собствените си пари, това да свърши и приятелят ми да може да ме вози в колата си", каза певицата в съда.

Бащата Джейми Спиърс беше определен за попечител през 2008 г. заради разклатеното психично здраве на певицата. Миналата година тя предприе съдебни действия, за да бъде премахнато попечителството. Очаква се дълъг процес, преди да се вземе решение по иска й.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !