Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

„Голямата любов“ на принцеса Даяна с хирурга Хаснат Хан

отпечатай новината

05.07.2021 13:36 | Видян 1576 пъти

„Голямата любов“ на принцеса Даяна с хирурга Хаснат Хан

Много се говори за краткотрайния романс на принцеса Даяна с Доди Файед,  египетския продуцент на филми, който загина с нея, но най-истинската й романтична любов беше с невзрачния и дискретен лекар Хаснат Хан, твърди кралски биограф, предаде OK!

Близки приятели казват, че Даяна е имала навика да избира грешни мъже, които са били емоционално манипулативни и биват привлечени от уязвими жени. Но с Хаснат е по-различно.

Даяна се срещна за първи път с „великолепния“ 37-годишен британски пакистански хирург през 1995 г., докато посещава приятел, който е в болница. Те започнаха сериозна връзка почти веднага след финализирането на развода й.

Той беше толкова скромен, колкото Доди беше наперен и толкова затворен, колкото Доди обичаше да бъде в центъра на публичния интерес.

И въпреки че бяха заедно две години, Даяна и Хан бяха до голяма степен непознати като двойка.

Прекарваха голяма част от времето си заедно в двореца Кенсингтън, където можеха да избегнат камерите.

Когато се осмеляваха да излязат, често беше в квартал Чесна на Хаснат, а Даяна понякога носеше в тъмна перука и слънчеви очила.

"Това не бе случайна авантюра", твърди кралската авторка Ингрид Сюард. "Тя искаше да се омъжи за Хаснат и да има бебе, по-специално дъщеря. Тя смяташе, че комбинацията от различния им етнически произход ще направи прекрасно семейство.

"Това беше фантазия, но на която тя се радваше да вярва. И въпреки че никога нямаше да се осъществи- семейството на Хаснат очакваше той да се ожени за мюсюлманско момиче и той не можеше да понесе да се сблъска с това да стане част от цирка на Даяна - тя наистина го обичаше.

„По тази причина не мисля, че тя би се омъжила за Доди.



"Легендарният чар и способността на Доди да осигури на Даяна всичко, което някога е искала, не беше достатъчен. Но той се отнасяше с нея като с принцесата, която беше.

„Когато казваше„ да отидем да вечеряме “, той щеше да я откара с частен самолет до Париж и да я отведе до Риц.“

„Сам сред мъжете, които бяха любовници на Даяна, Хан не е продал историята си за милиони лири, въпреки силния натиск от вестници и издатели, за да го направи“, съобщи „Телеграф“ по време на разследването за инцидента с Даяна.

Хаснат живее в Обединеното кралство години наред като кардиохирург, но докато разследването беше в разгара си, той си тръгна и се върна в дома на семейството си в Пакистан.

През 2006 г. Хаснат се ожени за Хадия Шер Али, 20-годишната дъщеря на знатно афганистанско семейство, на пищна мюсюлманска церемония в Пакистан. Бракът е уреден от родителите му.

Те се разделиха след по-малко от две години, според твърденията му заради „множество причини“, въпреки че той призна, че връзката му с Даяна и последствията, включително следствието, доминират в живота му по това време.


Въпреки че Хаснат беше готов да разкрие някои подробности от връзката си с Даяна, включително това, че тя посети дома му в Пакистан, той никога не беше готов да каже защо двамата се разделят.

„Съжалявам, но това е нещо, за което не мога да говоря“, каза веднъж той пред Daily Mail.


През 2017 г. той се сгоди за Соми Сохаил, мюсюлманка, много по-млада от него.

Сега той живее във Великобритания, а миналата година е заснет пред дома си в Есекс.

62-годишният мъж се занимава с хуманитарна дейност в Саудитска Арабия, Етиопия и Пакистан. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !