Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Шокиращи тайни от бременността на Мария Илиева

отпечатай новината

13.07.2021 09:16 | Видян 3104 пъти

Шокиращи тайни от бременността на Мария Илиева

Мария Илиева е изкарала изключително тежка бременност, издават нейни близки. Певицата е минала през 9-те кръга на ада, за да дари с живот своята дъщеричка София.

Момиченцето дойде на бял свят в края на юни, а през 9-те месеца, докато го е носела, майката е наблюдавана лично от шефката на отделението по патологична бременност в една от частните АГ болници в София, за да не го изгуби.

Огромната част от времето, в което е била бременна, Мария Илиева е трябвало да лежи за задържане на плода, твърдят запознати. Това се налагало, тъй като имала проблеми, а и на нейните 43 години нямало как лекарите да са сигурни, че може да износи здраво бебе.

Именно затова звездата изчезна от общественото пространство още през октомври – в момента, в който е станало ясно, че очаква дете. Последното й появяване в медия преди бременността беше през септември в „Шоуто на Николаос Цитиридис” по Би Ти Ви. След това Илиева е била забелязана на сватба, придружена от бъдещия татко – бизнесмена Александър Междуречки.

Това е станало в началото на октомври. Дни по-късно певицата е пропуснала премиера на филм на Петя Дикова, в която самата тя участва. Прости сметки показват, че точно 9 месеца по-късно се е родила дъщеричката й София. Това означава, че в дните около премиерата е станало ясно, че Мария е бременна и трябва да пази леглото, ако иска да роди бебето здраво. Пандемията допълнително усложнила положението. Звездата треперела от притеснение, че може да се зарази и това да се отрази на детето. Затова с месеци избягвала срещите с външни за семейството й хора, пише "Уикенд". 

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !