На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Вдовицата на Коста Цонев продаде дома им за 1 млн. лв.

отпечатай новината

19.07.2021 10:47 | Видян 3817 пъти

Вдовицата на Коста Цонев продаде дома им за 1 млн. лв.

9 години след смъртта на легендарния актьор Коста Цонев, неговата вдовица Ели продаде семейния им дом в Бистрица за сумата от 950 000 лв.
Последната спътница в живота на легендата, с която бяха заедно 32 години, е продала прословутата резиденция в софийското село, където той изкара последните мигове от живота си. "Много е голяма за сама жена като мен, а и поддръжката й е трудна", така аргументира решението си Ели.

В продължение на 3 години бившата куклена актриса се опитваше да изтъргува апетитния имот. Мераклии да станат собственици на имота не липсвали, но от сантименталност Ели подбирала внимателно кандидатите.

Още докато Коста Цонев бе жив, неговата вдовица се преквалифицира от актриса в брокер на недвижими имоти и в последните години от живота му именно тя бе главата на семейството. Кантората на 61-годишната Ели е успяла да сключи сделката за покупко-продажба и така си е стестила тлъстата комисионна за брокери, пише "Уикенд".

Противно на очакванията тя да намали цената и да хариже имота почти за без пари, правела точно обратното. Постепенно вдигала мизата и последната, обявена от нея сума, възлизаше на 485 000 евро, което се равнява на 948 000 лева, посочва още изданието.

Според информацията къщата на Коста Цонев се простира на 350 квадрата разгърната площ, а дворът ѝ е цели 750 квадратни метра. Облицовката отвън пък е от скъп камък. Преди време втората жена на Коста Цонев бе споделила, че ако успее да продаде къщата, ще използва парите, за да започне нов живот във Франция, където живеят нейният син Николай от предишен брак и любимата й внучка Виктория.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !