Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Мария Силвестър проговори за спирането на "Бригада нов дом"

отпечатай новината

23.07.2021 09:51 | Видян 4428 пъти

Мария Силвестър проговори за спирането на

Миналата седмица ви информирахме, че изненадващо Мария Силвестър повече няма да бъде на екран в "Бригада нов дом" , защото от bTV прекратяват излъчването на продукцията, която е помогнала на редица българи в труден момент.

Тв водещата с пронизващо сини очи досега не искаше да внесе пояснение какво точно е наложило това решение от страна на медията, но ето, че дойде и този момент.

undefined

"Имайки предвид световната обстановка с Ковид и прочие - тази година не снимаме. Все пак влизаме в домовете на хората, не е съвсем редно", така отговори първоначално Силвестър на любопитството на феновете си в Инстаграм.

По-любопитното в случая е, че когато получава преди време предложението да стане водещ на "Бригада нов дом", Мария отказва, а признанието прави в скорошно интервю за "Дир".

"Всеки път, когато отказвам нещо и казвам категорично "Не" - става ето това! Поканиха ме да стана модел, казах: "Категорично НЕ!". След това станах много известен модел. Поканиха ме да стана сценарист в предаване - казах: "Не, аз никога не съм писала!". След което станах. След това казах: "Не, не, абсурд! Никога няма да бъда водещ отново", и после нали се сещате какво се случи? В момента водя всякакви събития! Поканата дойде от първоначалните продуценти на предаването. Помня, че когато за първи път видях Владимир Караджов, бях сигурна, че това ще е водещият. Казах си, че е страхотно лице, дано добре да стои и пред камера. Защото понякога става обратното".

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !