Фолк звезда се съблече чисто гола

Кризата в музикалния бранш се усеща, а представителките...

Viasat History разрешава криминални...

Престъпността съществува от самото възникване на...

Българските олимпийци на откриването на Токио 2020

отпечатай новината

24.07.2021 09:52 | Видян 625 пъти

Българските олимпийци на откриването на Токио 2020

Българските олимпийци дебютираха  на олимпийския стадион в Токио по време на официалната церемония за откриването на ХХХІІ Летни олимпийски игри,  съобщиха от пресцентъра на Министерство на младежта и спорта.

ВИЖ СНИМКИ ТУК!

Министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов на България приветства нашите спортисти от трибуните. Той изрази подкрепата си към българските олимпийци на най-висшия спортен форум на планетата, като им пожела да са здрави и да постигнат своите цели на Олимпийските игри.

Знаменосци на българската делегация бяха състезателката ни по стрелба двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева и двукратният европейски шампион за юноши плувецът Йосиф Миладинов. Водач на българската олимпийска делегация е генералният секретар на БОК Белчо Горанов.

Заради пандемията от коронавирус и наложените мерки от страна на домакините за първи път в историята на модерните Игри на церемонията по откриването присъстваха само официалните гости, сред които и българският спортен министър.

По-рано Андрей Кузманов участва в среща на гостуващите спортни министри на Игрите с Коичи Хагиуда – министър на образованието, културата, спорта, науката и технологиите на Япония.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !