Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Галена стана жива кукла

отпечатай новината

24.07.2021 10:01 | Видян 1160 пъти

Галена стана жива кукла

Галена реши на стар заман да се прави на кукла Барби. 36-годишната звезда шокира с иновативно решение за новия си видеоклип към летния си хит "Ти не си за мен". Такова нещо в България до момента не е правено и за пореден път Галена се прояви като първенец. Малко е стряскащ вида й във видеото, където се прави на жива кукла Барби. А още по-смущаващо е признанието й след това, което обяснява решението й за нестандартното видео.

"Всяко малко момиченце си мечтае да е кукла Барби. Аз не правя изключение, а когато съм заобиколена от креативни хора, резултатът е налице — моето лятно предложение за всички секси Барбита, които не позволяват на някакъв си Кен да ги върти на пръста си.  

Безкрайно искам да благодаря на целия екип, защото снимачният процес беше истинско предизвикателство. В желанието си да ви покажем всеки път нещо ново и нестандартно си поставяме все по-трудни задачи. И тази история с кукли беше такава, но смея да твърдя, че дадохме всичко от себе си! Надявам се насладата за сетивата ви да е пълна, а “Ти не си за мен” да стане част от историята на вашето лято 2021", пише чалга фурията в своя профил във Фейсбук.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !