Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Петя Буюклиева за сватбата на сина си: Още сънувам, бях в приказка! (снимки)

отпечатай новината

03.08.2021 14:33 | Видян 2841 пъти

Петя Буюклиева за сватбата на сина си: Още сънувам, бях в приказка! (снимки)

Синът на Петя Буюклиева - Тони се ожени за голямата си любов - албанката Еги Бендо, с която са заедно още от студентските години. Сватбата им в Катедралата във Варна се превърна в истинска приказка на любовта.

Пищното празненство, в чест на младото семейство, събра на едно място техни приятели от цял свят и продължи чак до ранни зори. А голямото вълнение от неповторимото преживяване Петя Буюклиева споделя първо пред нас!

- Петя, честито! Какви емоции бушуват сега в душата ти, часове след сватбата на сина ти Тони?

- Това е едно невероятно щастие за мен. Сълзи от радост! Сбъдната мечта. И си мисля, че още сънувам, защото бях в приказка, колкото и невероятно да звучи. Тази сватба бе един празник на голямата, чиста и истинска любов между Еги и Тони, която беше споделена от техни приятели от цял свят, както и от нас, малко по-големите, които също празнувахме своята любов. Мисля, че Бог благослови и оттук нататък ще покровителства брака им, защото венчавката им в катедралата във Варна бе уникална. Невероятно изпълнение, което ни накара наистина да се възнесем, да почувстваме силата на божието покровителство на младото семейство. 

undefined

undefined

Още от ритуалите по време на венчавката всичките 110 гости започнахме да съпреживяваме и да усещаме това тяхно грандиозно чувство на любов. Получих лично и поздравление от кмета на Варна - Иван Портних за избора именно на тази катедрала за венчавката.

Интересното беше, че всички гости в хотела в "Св. св. Константин и Елена" след това, се почувстваха съпричастни, присъстваха на зарята, пееха с нас. Тази сватба се превърна в уникално преживяване за всички. За мен бяха много важни цветята, които специално бяха поръчани от Холандия. С послание и любовта им да бъде такава - цветна, ухаеща, чиста. Флористът Ивайло Иванов сътвори невероятни икебани с екзотични цветя, решени в лилаво-розовата гама. Цялата сватбена зала ухаеше на тях, а най-екзотична бе лилавата роза "Амнезия". Нямам думи, с които да изразя прилива на чувства и емоции в душата си, беше един огромен празник на любовта, чийто моменти бяха запечатани майсторски от фотографката Павлина Аенска и видео екипа на събитието.

undefined

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !