Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Владо Карамазов се сгоди във Филипините

отпечатай новината

03.08.2021 14:37 | Видян 2584 пъти

Владо Карамазов се сгоди във Филипините

Владо Карамазов се сгоди във Филипините и сега се чуди как да си вземе булката в България. Актьорът шашна последователите си с последния си пост от екзотичното местенце, където явно му се случват доста интересни ситуации. Това, което Карамазов споделя в дълъг пост за срещата си с екзотичната красавица, остави без дъх мрежата, защото от години той не е бил толкова вдъхновен към жена.

undefined

"И тя е сингъл. Бързо ни сгодиха. Като не намерих булка в България, намерих я на другия край на света. Господ е събирач. Сега остана дилемата дали тя да дойде в БГ или аз да остана в туй село в океана. Мога да работя там като рибар, занаятчия или нещо в джунглата", пише дали с намигване или без звездата от "Дървото на живота" и "Дяволското гърло".

"Прекрасни сте", "Щом сте влюбени, навсякъде ще сте щастливи!" и "Одобрявам я, да знаете и двамата! Амин!", гласят само малка част от реакциите на феновете на актьора в социалните мрежи. Дали наистина връзката между Карамазов и брюнетката от Филипините ще се развие или ще остане само като сладка история от това пътуване за него, само времето ще покаже.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !