Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Още една фолк певица е повалена от COVID-19

отпечатай новината

13.08.2021 10:41 | Видян 3216 пъти

Още една фолк певица е повалена от COVID-19

Коронавирусът продължава да коси с пълна сила. Още една фолк певица се ожали, че е заразена с китайския вирус и отменя всичките си участия за следващите 14 дни. 

Голяма част от фолк величията изкараха вируса на крак, без да се подлагат под карантина или пък се изолираха без да вдигат шум, за да не всяват паника сред феновете, които са имали досег с тях. Единствено Галена и Деси Слава имаха смелостта да го обявяват публично, а сега и още една тяхна колежка. 

Става въпрос за певицата Зоя Мутишева, която ни е позната от "Гласът на България", а след това и с опит за попфолк кариера. Тя изпя хита "Твоите сини очи", която по-късно в репертоара си прибави Емануела. 

"Коварната болест COVID-19 ме застигна и мен. Искрено се извинявам на всички, които са ме поканили са бъда част от тяхното тържество. Ще бъда под 14-дневна карантина и се надявам всичко да бъде в добра насока за мен. Капарото, което съм получила за тържествата до 24.08.21 г. ще ви бъде върнато. Благодаря на всички за разбирането и ви пожелавам да бъдете здрави. Не съм очаквала, че болестта е толкова тежка и коварна. Пазете се", заяви Зоя. 

Оказа се, че тя кара доста тежко вируса, тъй като има слаб имунитет, покрай недоспиването и недохранването. Фенове на фолка имат съмнения, че Джена и Емилия също наскоро са минали пред болестта, тъй като и те отмениха участията си поради здравословни причини, без да дават повече пояснения.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !