Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Георги Христов пак скочи срещу Лили Иванова

отпечатай новината

19.08.2021 12:06 | Видян 1549 пъти

Георги Христов пак скочи срещу Лили Иванова

Георги Христов изля гнева си в среднощен пост във Фейсбук, в който бяха намесени имената на примата Лили Иванова и столичния кмет Йорданка Фандъкова. Явно написан в момент на афект, на сутринта нямаше и следа от поста. Повод за яростта му стана отмененият му за пореден път концерт на 4 ноември в зала 1 на НДК.

Певецът се ожали, че без спонсор няма как да изпее най-големите си хитове пред публика. "Ако се намери спонсор като г-жа Фандъкова на Лили Иванова, да плати за зала 1 - 17 200 лева, както и за звук и светлина още 12 000 лв, концертът ми ще се състои. Другото при 50% заетост е химера", написа гневно изпълнителят. На следващата сутрин той обяви, че спектакълът му се отменя за следващата година.

Оправда се с по-високия наем на залата, както и с огромните разходи, които при 50% заетост са непосилни за него. "Ако при тези условия направя спектакъл, това ще е пълна лудост от моя страна", обяви той.

Заради ковид кризата концертът му от 4 ноември 2020 беше изместен за 22 април 2021 г. Сега обаче стана ясно, че и на 4 ноември 2021 той няма да излезе пред феновете си.

Той не за пръв път изригва срещу Лили Иванова. През април миналата година Христов нахока бТВ и Мартин Карбовски заради предаване, посветено на колежката му, като ги нарече лайнеметки и подлоги, пише Галерия. Лили също не е крила неприязънта си към колегата си. Тя неведнъж е казвала, че никога не би пяла на една сцена с него.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !