Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Деси Добрева посреща големите български звезди в "Музика безкрай"

отпечатай новината

09.09.2021 11:17 | Видян 796 пъти

Деси Добрева посреща големите български звезди в

На 15 септември (сряда) стартира най-новото музикално шоу в програмата на Българската национална телевизия - "Музика безкрай". Всяка сряда от 21:00 ч., зрителите ще могат да се насладят на атрактивно телевизионно предаване с най-големите имена от българската поп и рок музика и техните песни-легенди, оставили трайна следа в сърцата на няколко поколения българи.

В ролята на водещ влиза чаровната и талантлива певица Деси Добрева.

"Щастлива съм, че мога да бъда част от този прекрасен формат, в който ще представим най-доброто от българската популярна музика. Вълнувам се от предстоящите срещи с легендарните наши изпълнители и нямам търпение да кажа "Добър вечер!" от сцената на "Музика безкрай!", споделя Деси Добрева.

В "Музика безкрай" бенд от изявени музиканти с ръководител Дани Милев ще съпровожда певците. Зрителите ще могат да се насладят на непринудена артистична атмосфера, в която водещата ще разговаря откровено с гостите, но същот така ще им подготвя изненади.

Любими песни, веселие и емоционални откровения за богатата история на популярната музика и бъдещето ѝ ще превръща всяка сряда вечер по БНТ в празник.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !