Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Анита и Рачков се разделят?

отпечатай новината

12.09.2021 13:05 | Видян 3172 пъти

Анита и Рачков се разделят?

Новата връзка на Димитър Рачков с младата плеймейтка Анита Димитрова е на път да отиде в историята, където е и предишната с Мария Игнатова, а причината е повече от основателна.

Близки до светската двойка, която напоследък все по-често предизвиква към себе си публичното внимание, издават, че отношенията между актьора и блондинката са обречени. Причината е осезаемата разлика във възрастта.

Анита и Рачков са заедно вече от година и половина, но едва ли ще се задържат още дълго един до друг, защото годините и на двамата със сигурност ще предопределят скоро бъдещето им. Сексапилната блондинка обича да ходи по купони, а напоследък се заглеждала и по други, далеч по-млади мъже, а Рачков вече гони 50-те и спокойно може да й бъде баща, а не гадже, пише "Уикенд".

Възрастовата разлика между двамата пролича съвсем ясно на рождения ден на плеймейтката преди два месеца, когато сред младите приятелки на блондинката Рачков изглеждаше съвсем не на мястото си. Анита е само със 7 години по-възрастна от сина на комика – Димитър-младши и това започва доста да се усеща.

undefined

Близки до актьора дори твърдят, че девойката вече си имала и любовник - 25-годишен левент, с когото имала кратка връзка преди години. Неотдавна те се засекли случайно в обща компания и отново започнали да поддържат отношения. Преди няколко месеца се заговри, че силиконката е бременна от актьора, но тя побърза да опроверга тези слухове, а идеята да дундурка бебе и се струва много далечна на този етап.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !