Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Гери Малкоданска се върна в "На кафе"

отпечатай новината

14.09.2021 10:42 | Видян 1179 пъти

Гери Малкоданска се върна в

Новият сезон на "На кафе" стартира, а на зрителите им прави впечатление повече интериорът, отколкото панелистите в студиото. Оказа се, че този път екипът на предаването е заложил на професионалисти в областта, за да преобразят студиото си в нещо наистина удивително. 

И макар бременната Гергана Малкоданска да не е вече сред панелистите в "На кафе", всъщност всеки делничен ден е на работа в шоуто. Тя е "виновна" за красивия декор в студиото на "На кафе", който прикова вниманието на всеки с изтънчен вкус. 

Половинката на Гери Малкоданска - интериорният дизайнер Алекс Ковачев, е аранжирал декора на предаването на Гала. Оказа се, че къдрокосата синоптичка е нагазила доста дълбоко в дебрите на професията на половинката си и лично е помагала с идеи при декорирането. 

Този телевизионен сезон съм заложила на работни понеделници и не само, ама без грим. Тоест физически не съм на панелската част в "На кафе" , но пък заедно с Алекс Ковачев и "Elegant Living"   аранжираме красиво студиото. И ето … все едно съм там", радва се Малкоданска. 

Припомняме, че Алекс Ковачев е правил и дома на тв водещата Гала, а тяхното познанство датира преди постъпването на Гери в телевизията. Ковачев е търсен интериорен дизайнер по цял свят, а проектите му са зашеметяващи и отличени с престижни награди в областта.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !