Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Райна заби нов мачо

отпечатай новината

16.09.2021 11:12 | Видян 1285 пъти

Райна заби нов мачо

Фолк певицата Райна упорито крие личния си живот и се закани, че никога повече няма да показва публично гаджетата си. Е, наш репортер разбра кой е новият мъж в живота на македонското девойче. Новият на пайнерката се оказа истински мачо и магнит за жените. А преди броени дни двамата се върнаха от романтично пътешествие в Испания. 

Гаджето на Райна се казва Вергил и впечатлява с физиката си и мъжко поведение. Прави впечатление, че Райна отново се е спряла на младок. Всичките й мъже досега са запалени фитнес маниаци с впечатляващи тела и сега не е по-различно. 

Именно Вергил е бил до певицата в най-тежкия й момент - смъртта на нейната майка. Вдъхнал й кураж и воля за живот, а почивката в Испания била за разведряване. Запознати издават, че "пилето на фолка" вече натиска избраника си за деца, тъй като в края на месеца ще чукне 40 години и времето й да стане майка изтича. 

Райна била категорична, че с предишния си приятел Валери Тюлеков е допуснала ужасна грешка, докато с Вергил е убедена, че я чака огромно семейно щастие и детски плач вкъщи. Пожелаваме й го от сърце.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !