Диви коне и Скритата Индия гледаме...

Поредицата Диви коне по Viasat Nature тръгва...

Яна Брисова представя специално...

На 1 ноември, Денят на будителите, от 19 ч....

Участник от "Гласът на България" призна, че е гей

отпечатай новината

20.09.2021 11:08 | Видян 636 пъти

Участник от

25-годишният Димитър разтърси менторите и зрителите на "Гласът на България". Той си заслужи четири обърнати стола и молби от Иван Лечев, Дара, Любо Киров и Галена да се присъедини към техния отбор. Печеливша се оказа Галена, която придърпа татуирания певец. 

Зад блестящия глас на Димитър се крие много тежка съдба, а чрез печалната си история се надява да вдъхне кураж на хора, изпаднали в неговата ситуация. В национален ефир призна, че е с обратна сексуална ориентация и какво е коствало това на родителите му. Разкри още при какви неизяснени обстоятелства е починала майка ми и как след нея се е самоубила сестра му. 

Доста тежка семейна драма преживява Димитър. "Един ден просто ме събудиха да ми кажат, че мама я няма и я търсят с хеликоптер. Живеехме до една река, тя беше паднала вътре и водата я беше отнесла. Един ден просто ей така изчезна. Официалната версия, според криминалистите, е, че става въпрос за самоубийство. Отказвам да приема и се надявам да е просто нещастна случка", споделя участникът от "Гласът на България". 

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !