Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Нещо страшно е "българското Барби"

отпечатай новината

20.09.2021 11:57 | Видян 2437 пъти

Нещо страшно е

22-годишната българка Андреа Иванова и Instagram модел сподели свои снимки след 20-тата си процедура с инжекции хиалуронова киселина.

Въпреки, че устните вече са набъбнали толкова, че заемат значителна част от лицето ѝ, младата българка планира да продължи да вдига летвата още и още. Докъде смята да стигне, никой не знае, може би и тя самата.

„Последната инжекция си направих преди два дни”, сподели Андреа. „Чувствам се отлично и бих могла да продължа с увеличаването на устните ми, но някои доктори смятат, че това е достатъчно.”

Андреа тръгнала по този път още през 2018 година и за това време е натрупала над 34 000 последователи в страницата ѝ в Instagram. Независимо дали тези хора следят профила на Андреа, защото харесват външния ѝ вид, или защото се интересуват колко големи могат да станат модифицираните ѝ устни, броят им до момента е доста приличен.

„Не смятам да спирам дотук. Искам устните ми да станат още по-големи. Докторът ми обещава да направи още няколко инжекции, но каза, че трябва да изчакам поне два месеца преди това.”

Между другото, процедурите, които прави Андреа съвсем не са евтини. За всяка инжекция младата жена заплаща по 300 лева, но дори и тя самата вече не може да каже колко пари е похарчила до момента.

„Харесвам много новите си устни. Беше ми трудно да се храня след последната инжекция и дори нещата се влошиха два-три дни след процедурата, но вече съм по-добре и сега нямам никакви ограничения с какво да се храня.”

Въпреки негативните коментари в страницата ѝ, Андреа харесва устните си. „Мисля, че са прекрасни, обичам ги”, казва тя и допълва, че не знае дали са най-големите в света, „но са едни от най големите, мисля”.

А докъде ще стигне в уголемяването им, предстои да видим.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !