Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Алекс смени Гери Малкоданска с нейна колежка от "На кафе" и избягаха в Монако

отпечатай новината

25.09.2021 10:32 | Видян 2548 пъти

Алекс смени Гери Малкоданска с нейна колежка от

Успешният интериорен дизайнер Алекс Ковачев смени половинката си Гергана Малкоданска и то с нейна колежка от предаването на "На кафе". 

Докато бременната синоптичка и бивша панелистка от предаването "На кафе" е бременна с второ, мъжът й се радва на небивал лукс в Монако с нейна колежка - репортерката Ася от "На кафе", където леят марково шампанско в най-скъпите и луксозни места там.

Чаровната Ася цяла седмица споделя в Инстаграм профила си снимки от мега луксозни яхти в Монако и докато всички се чудим с кого е там, съвсем изненадващо нейна компания се оказа мъжът на колежката й Гери Малкоданска. Двамата тънат в лукс на места, които не са позволени за всеки.

Репортерката на Гала е в Монако, за да отрази най-престижното събитие на годината - "Монако яхт шоу", което всяка година на пристанище "Херкулес" събира на едно място елита на света и показват най-луксозните и красиви яхти. На тях не може да се качи всеки, а единствено хората от списъка - звезди и потенциални купувачи. 

Предаването "На кафе" получават привилегията да покажат на зрителите си луксозните играчки благодарение на дизайнера Алекс Ковачев, който е работил по пет от гига лодките на изложението. 

"Правили сме лодки и преди това, но се чувстваме привилегировани от тази възможност. В момента работим върху пет яхти", сподели успешният дизайнер и разходи Ася из една от най-луксозните лодки, по която ни останаха очите.

На яхтеното изложение в Монако могат да бъдат засечени звезди като Леонардно ди Каприо, Анджелина Джоли, Джони Деп, Бионсе и Джей Зи, но според Алекс Ковачев собственсотта на тези луксозни играчки е на хора от бизнеса, а световните звезди ги наемат за дни или седмици луксозно приключение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !