Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ето къде Лили Иванова уреди племенницата си на работа

отпечатай новината

27.09.2021 11:07 | Видян 1764 пъти

Ето къде Лили Иванова уреди племенницата си на работа

Естрадната прима Лили Иванова е уредила на работа племенницата си Радмила, по-голямата дъщеря на сестра й Магда, която все още живее с нея в столичния квартал „Банишора“, пише "Телеграф". 

Напук на слуховете, че не се интересува от семейството на кака си, певицата от години ги обгрижва и им помага не само финансово.

Магда, която е с три години по-голяма от прочутата си роднина, има две дъщери от два различни брака. Малката Мария е омъжена повече от 10 г. и живее при мъжа си, с когото имат момченце. Преди години Лили пусна във фейсбука си снимки от гримьорната си на концерт в Русия и се разбра, че на дисплея на айфона си е сложила снимка именно на малкия Иванчо. Тогава тръгнаха слухове, че на него е решила да остави наследството си.

Преди това обаче Радмила е голямата слабост на звездата. Племенницата единствена от роднините й избрала да я наследи в първата й професия – медицината. Бившата медицинска сестра от болницата в Кубрат изпаднала в радостен възторг, като научила за желанието на жената и след като завършила, Иванова пуснала връзките си, за да й намери хубава работа. Радмила е назначена за младши експерт в столичното РЗИ, която е под шапката на Министерството на здравеопазването. Като държавен служител тя получавала добра заплата и бонуси, за да води охолен начин на живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !