Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Диляна се натъкна на секс чатове между Блатечки и 20-годишна

отпечатай новината

01.10.2021 10:54 | Видян 3600 пъти

Диляна се натъкна на секс чатове между Блатечки и 20-годишна

Поредица от изневери на Асен Блатечки с млади момичета на годините на дъщеря му са довели до раздялата му с Диляна Попова. Преди седмица Диляна отпразнува своя 40-и рожден ден с приятелки в Париж, но без Блатечки, с когото, оказва се, в момента е в ледени отношения.

Запознати с драматичната раздяла между Асен Блатечки и Диляна Попова разкриват, че неустоимата брюнетка е зарязала актьора с неизменната цигара в уста това лято, след като е получила неопровержими доказателства за цяла серия от негови изневери.

„Асен е огорчил и наранил много Диляна с безскрупулни изневери. Срещал се е тайно с няколко момичета, повечето от които са на годините на дъщеря му Катерина“, разкриват погнусени от деянията му приятелки на доскорошната му половинка, пише "Уикенд". 

Диляна Попова е научила по възможно най-шокиращия начин за похожденията на 50-годишния Асен Блатечки. Младо момиче, което Блатечки вкарал в кревата си, съумяло да хакне мобилния му телефон и да извади негова кореспонденция с още три дами, чувствително по-млади от похотливия актьор. След това пратила всичко на Диляна Попова.

undefined


Дни преди това моделката получила първото предупреждение за похожденията на партньора си – скрийншот от негов чат с 21-годишната красавица от ж.к. „Люлин“ Елисавета Джамил. От кореспонденцията става ясно, че в малките часове на нощта Блатечки се обяснява в любов на младата Елисавета, праща й целувки и се натиска да й прави компания в леглото. Накрая флирта му завършва с реплика, сякаш извадена от сценарий на евтин сериал на Краси Ванков и/ли Ники Илиев: „Ще те накарам да ме желаеш до лудост!“

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !