Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Мария развали годежа, остана пак сама след зверски скандал с Мирослав

отпечатай новината

06.10.2021 10:23 | Видян 3726 пъти

Мария развали годежа, остана пак сама след зверски скандал с Мирослав

Фолкпевицата Мария преживя поредно любовно разочарование. Скандалното миньонче развали годежа с женения бизнесмен Мирослав и отново се пусна на пазара. Отношенията им приключили след бурен скандал. Казали си много обидни думи, а пайнерката побърза да изтрие всички снимки с Мирослав Соколов, за който възнамеряваше да се ожени. Припомняме ви, че през лятото Мара за пръв път пусна кадри с новия си, а голяма част от феновете й я нападнаха, че не е удачно да публикува чак толкова интимни кадри, предвид факта, че е майка и има зад гърба си два неуспешни брака. 

undefined

Изпълнителката на "Не съвсем" премахна снимките с Мирослав, с които заливаше мрежата в продължение на няколко месеца. Вместо това качи на стори песента "Давай, разплачи ме", която взе от репертоара на колежката си Цветелина Янева и направи много неуспешен кавър. Явно с тази песен иска да каже нещо на вече бившия си. 

Раздялата Мария отпразнува в столичен клуб с Гери-Никол. Миньончето пусна стори, припявайки си един от хитовете на Яница, в който тя пее: "Днес ти обявявам официална изневяра", което е посланието на Мара за вечерта. Песента се оказва любима на певицата, тъй като в нея се пее за "ферари", каквато кола има бившият й и тя също караше.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !