Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Холивудски звезди участват в римейк...

Ед Уестуик (“ Клюкарката“), Джон Хана („Мумията“) и...

Йоанна Темелкова преживя инфарктна ситуация в Париж

отпечатай новината

11.10.2021 11:36 | Видян 880 пъти

Йоанна Темелкова преживя инфарктна ситуация в Париж

Звездата от сериала "Братя" Йоанна Темелкова реши да отпразнува своя 35-и рожден ден в Париж. Ще го запомни завинаги, тъй като наред с красотите на френската столицата, Йоанна преживя и стресова ситуация. Екскурзията на актрисата не премина без премеждия, а Йоанна разкри всяка подробност в своя профил в Инстаграм. Темелкова разкри през какво е минала по време на почивката си и какви спънки е получила от нашето посолство там. Оказа се, че Йоанна е загубила докуемнтите си някъде в Града на любовта. Когато потърсила служителите на Българското посолство там, за да и помогнат, се оказало, че имат почивен ден. 

„Ако се намирате в Париж и е понеделник, не си губете документите, ако може, защото посолството ни в Париж в понеделник не работи. А телефонът за спешни случаи, който учтиво ни се изпраща всеки път, когато пристигнем в друга държава, също не работи. Така че, хора, не си губете документите в Париж, ако може!”, сподели актрисата със своите последователи в мрежата. 

Въпреки този проблем, Йоанна не спира да хвали Париж и колко съжалява, че са отишли само за 5 дни. Убедена е, че ще се върне пак, за да може да разгледа всичко, което не е успяла този път. Хвали се, че е пила шампанско на върха на Айфеловата кула, което е било част от романтичната изненада на нейния любим - актьорът Мартин Гюуров.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !