Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Натискат Слави да плати операцията на Сашка Васева

отпечатай новината

14.10.2021 11:01 | Видян 2672 пъти

Натискат Слави да плати операцията на Сашка Васева

Новината за тумора в мозъка на Сашка Васева разтърси всички , а семейството й заяви, че е нужна голяма сума за предстоящата операция на певицата. Много нейни колеги си припомниха славното й минало и търсят начини да помогнат с каквото могат. 

В социалните мрежи ври и кипи от коментари, а фенове на чалга легендата нападат Слави Трифонов и го приканват да помогне финансово на Сашка Васева, заради общото им минало и добрините, които е направила за него през годините. 

"Слави Трифонов е най длъжен да помогне финансово на Сашка Васева. Двамата са работили заедно и в "Шоуто на Слави" и дуети имат, и ако Слави й е приятел, да даде тези пари за да оздравее", гласи един от постовете в мрежата, в които се намесва името на шоумена с амбиции в политиката. 

Дългогодишни почитатели на певицата недоумяват бездействието на голяма част от колегите на Сашка. Малко са тези, които приеха присърце тежката диагноза на една от основателките на жанра. Предимно със скромна сума са готови да помогнат колеги от старата генерация, които вече не са сред топ имената и нямат големи финансови възможности. По-актуалните се скатават, издават близки до Сашка. 

undefined

Те се надяват наистина Слави Трифонов да вземе присърце драмата на Сашка и да помогне финансово, за да може по-скоро туморното образование да бъде премахнато и изпълнителката на "Може ли да се забрави Георги" да получи втори шанс за живот. 

"Сашка подаде ръка на Слави в пика на кариерата си. Освен това е отнасяла много подигравателни коментари в шоуто му и никога не е правила проблем. Време е и той да се застъпи за нея", пишат още във Фейсбук.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !