Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Роксана e скарана с мъжа си

отпечатай новината

14.10.2021 15:14 | Видян 967 пъти

Роксана e скарана с мъжа си

Фолк певицата Роксана и нейният съпруг Александър минават през семейна криза. Съпрузите, които имат общ син, са започнали все по-често да се карат, а ромската звезда се оказала доста инатлива и с труден характер. Проблемите в семейството на Роксана са добре известни на нейните приятели, а любимият й показа какво прави в момент, когато са жестоко скарани и не си говорят.

При последното им спречкване, Роксана се нацупила и отказвала на разговаря с половинката си. Появи се видео в мрежата, на което Александър всячески с еопитва да я разсмее с песен. Твърдата певица не поддава толкова лесно и видимо е много ядосана. А Александър не случайно е избрал песента "Една на милион" на Емрах, с която й се обяснява в любов. 

"Ето така някой път си говорим с моето момче като съм му сърдита. С няколко песни да си кажем нещата и пак го обичам повече от всичко на света", пише Роксана, която е простила за пореден път всичко на любимия си. Той пък на рождения й ден, който беше в началото на октомври , я изненада с няколко билборда с нейния лик в Ловеч, където живеят откакто са семейство

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !